The Legal Group Advocaten Amsterdam Den Haag, Onderneming Advocaten, Arbeidsrecht, Intellectueel Eigendom en Vastgoedrecht

Samenwerken of een onderneming opzetten?

Wij adviseren en ondersteunen ondernemingen en personen bij het vorm geven van de gewenste samenwerking. Effectief, praktisch en snel.

Het komt regelmatig voor dat mensen met elkaar willen samenwerken, maar niet goed weten wat de beste samenwerkingsvorm is.  Afhankelijk van de aard van de samenwerking die partijen willen en de verplichtingen naar elkaar, kunnen wij jou/jullie helpen bij zo’n samenwerking.

Of het nou een (losse) samenwerking wordt zonder al te grote verplichtingen over en weer, een samenwerking tussen vennoten in een in VOF of aandeelhouders in een BV, wij zorgen voor de juiste samenwerkingsvorm die past bij jou/jullie wensen. Ook helpen wij bij het opstellen van de juiste – en voor jou/jullie begrijpelijke – documenten om die samenwerking vorm te geven, waarbij rekening wordt gehouden met de situatie dat de samenwerking helaas toch tegenvalt en partijen niet met elkaar verder willen.