Wij helpen en begeleiden ondernemers bij het maken van de juiste (juridische) keuzes bij het aangaan, voortzetten en/of vernieuwen van commerciële samenwerkingen en bij het oplossen van conflicten.

Wij waken en zorgen daarbij voor de juiste balans tussen risico’s, investeringen en een goede verdeling van werkzaamheden. Of het nou door middel van (strategisch) advies en begeleiding is, bijstand bij mediation of in een procedure bij de rechter, gezamenlijk komen wij altijd tot een passende (en waar mogelijk praktische) oplossing.

Dit doen wij niet alleen door met elkaar, maar juist door met onze cliënten samen te werken, naar hen te luisteren en hun wensen te respecteren.

Wij worden gewaardeerd om (financiële) transparantie en de persoonlijke aanpak. Daarnaast staan wij bekend om onze creativiteit, en niet geheel onbelangrijk, het plezier in het werk, met elkaar en onze cliënten.

NEW LEGAL

Ondernemers komen voortdurend juridische uitdagingen tegen wat tot hoge kosten en financiële problemen kan leiden als er niet snel en effectief gehandeld wordt. Daarom bedachten wij voor elke type ondernemer een passende oplossing. ‘New Legal’: juridische ontzorging tegen een vast bedrag per maand.

NATIONAAL & INTERNATIONAAL.

Wij werken niet alleen op nationaal, maar ook op internationaal niveau. Voor expats, buitenlandse bedrijven die in Nederland zaken doen en voor Nederlandse bedrijven die in het buitenland actief zijn.

THE LEGAL GROUP

Onderneming Advocaten is onderdeel van The Legal Group (TLG). Naast ondernemingsrecht, helpt TLG ondernemers ook met arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht en vastgoedrecht.